Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Max max


Påsk-Middag

Värdinnan var parat,
bjöd på mycket mat,
och den bröts i faser
ner till lätta gaser.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-04 07:18



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
inget är som gammal god prutthumor
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP