Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad av kärlek

Känslorna är överväldigande
Önskar att någon kunde rädda mig
Och älska mig trots alla mina brister
Hålla om mig när jag är som svagast
Uppskatta mig precis för den jag är
Och acceptera min kärlek i gengäld




Fri vers av Hettan
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-04 15:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst.
Eller hur det nu var.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Hettan
Hettan