Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:internet (Påskägg med eget tryck: Tala för mig med vem har du bedragit mig? för att det ägg kycklingar liknar  inte mig!  


Vårens leende.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CjzP137fWj4

 På randen av havet, virvlande.

Påskdagen, som en gång förlorade i frestelsen

varma bröst exploderade i vårens klänning, utan spets, blommigt.

Då starka knän stöder själen tiden.

Pulsen cirklade ovanför ord.

Erasfata oss undan med skrik dämpad hörsel.

då vi vandrar genom skogen grönt kaos utan träd

grön eld, varm sand i timglas

liv bortom visioner gröna underkläder glömda bland lår

Dröm i triangel formade ögonbryn klättra båge och bortskämd.

Grön besatthet tas till det extrema!

Idag bär han socialt stigma ensamhet

De flämta och inert öken grav

Han drar ifrån och ensamhet

Med sin inneboende mystik och förundran av ändliga

Eftersom livet är förvånat över vad som händer

 På gatorna i regn flag nerv med snöflingor,

Människor öden kolliderar som påskägg.

Ljus tvätta sina oförrätter genom att kasta i flamma en tände tändsticka.

Vad är en mardröm existens som traumatiserade frustration.

Kärlek som är en styggelse ökning vällust av att vara i en enda ...

Eftersom stjärnorna är för tung som en förbannelse i två trevliga drömmar.

 

fotnote: Jag vill flyga kvast som häxor hemma hos mig

en äkta Hjortens trappor är för långsamma...

Alla Hen röker huset hagen runt, gaveln, trappor, och inne, - att det räcker stanken till Fortum anläggning!

Och den som har ansvaret spelar på då tid, framting men inte agerande åtgärd.

det är inte mycket kvar från Stockholm i alla fall man hörs på tant-kant, avvägar.

ojoj, vilket försäkring bedrägerier blomstrar på is is.)




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-05 09:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP