Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Tindrar gör dina ögon, - av förväntan?


Förvänta dig inget av mig, jag vill vara fri...

Jag kanske kan vara, du vet så där bara vara...

Försöka, det ska jag...


Tindrar gör dina ögon, - av kärlek?


Älska mig...

Kanske att jag älskar dig...


Tindrar gör dina ögon, - är du sorgsen?


Jag är bara en vilsen själ, som vet att jag är kär...



Tindrar gör dina ögon, - lycka?


Jag vet att lycklig du är, över att jag är kär...











Fri vers av *Anna*
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-04-14 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Anna*
*Anna*