Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textraderna med korta bokstäver

Ett krossat glas
Av illusion
Flyter bort
Med ringarna på vattnet

Den runda skivan
Formad av hösten
Broderad med sommar
Täcker mina skuggor

De kastas, slängs ut
Längs ned i sänkorna
Som i långa rader
Ligger bredvid den öppna spatsaden

Verkligen
Verkligen

Som en slags upprepning
Upprepning av vad?
Ett kritiskt öga
Som kastas, slängs ut
Likt en kastkrok för att fånga mening


det undslapp
Att det varje dag
Öppnas nya ögon




Fri vers (Modernistisk dikt) av Maxie
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-07 21:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ett ältande i tanken, du framför det väl.
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maxie
Maxie