Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resa in

 

 

så iväg

 

där tids ände varar

bara kort,

som sommardoft

vid höstfönstret

 

och den grå himlens vackra tårar

trummar fönsterbleckets barndom

 

i min innersta kammare

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-08 08:49



Bookmark and Share


  Sunlight
Väldigt fint skrivet...
2015-04-26

  Deva
Resan inåt mot barndomen, som är så svår att fånga i ord - det finns ju så många obestämda minnen. Du visar vägen..
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP