Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en privat kommentar på din text Efter pensionen. molnspanare.


Kritik på en text (1280) en rick



Gott är det att muntra upp,
att likt en livsglad tupp,
om det just hjärtligt gala,
positivt sett omtala,
berätta om passionerad trupp




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-01 00:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
gott så !
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP