Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Anders i mejlen influerade mig att skriva tvenne rickar, sådana vilka jag efter någon tvekan tänker mig kan duga att publicera för möjligt nöje även för andra ögon.


Rick duo




Mitt minne dock titt
läcker likt sållet blitt
även om du mig ibland förärar
en text som i nuet förfärar
den ej klistrar sig kvar likt ett kitt.

*

Humor är värt en läsning
om än den är satt på jäsning
satt där för allmänt behag
att läsas för envars jag
vilket annars är lagt å däsning.




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-07-05 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP