Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sådant här väder, vill någon vika en tjäder, andra att solen må skina, även på armar andra än mina.


Din näsa är kall



Din näsa är kall
och kalla är dina kinder

men det är inte till hinder
för det får mig på fall

det vad som mitt hjärta berör
ditt hjärtas möjliga kyla




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-05 12:17



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken fin liten tänkvärdhetstext! Lite komisk där i början, men sedan ett visst vemod, kanske rentav sorg. Korthugget men berörande.
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP