Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att gång efter annan förklara valda delar av mera verkligheten för valda delar av mera allmänheten, så den slipper tänka själv, fundera längre än stipulerade tre minuter samt av en hop andra skäl.


Dagens förklarade ord - stämjärn





Stämjärn förekommer främst då en individ först tagit sig ett eller ett par järn och något senare brister ut i sång, till möjligt nöje eller förtvivlan för möjliga lyssnare vilka önskat sig att ett sådant stämjärn istället varit av en smula i metall format rakt, smalt och kantigt stycke i nedre änden samt även vasst och i övre änden av trä, dock med en sorts märla belägen högt upp för att inte i onödan som krossa huvudet ytterst då det träffas förtjänstfullt av en sorts hammare i syfte att å träslaget stämjärnet anbringats skapa räfflor i eller en sorts klyvande träffpunkt.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-11 21:10



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Gångjärn - one for the road
Tackjärn - för uppvaktning på dagen
Rivjärn - nittiosexprocentigt
Klackjärn - supportersup
M fl :)
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP