Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart målning

Du kan fortsätta med att måla dig själv rosenröd

du kan fortsätta att mig svartmåla

men jag vet att det finns tusentals nyanser i den rosenröda färgen

precis som det finns tusentals i den svarta

men skulle du vilja upptäcka alla dem nyanser som finns i dina

målningar

av

mig och dig


titta då noga



Om DU vågar se......




Övriga genrer av Yoma
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-04-14 11:51



Bookmark and Share


  anneluca
Välkommen hit min vän! Din första text ger definitivt uttryck för den känslan du har nu. Fint. Vill se mera, och kanske får man lite prov på spanska temperamentet *L*
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Yoma
Yoma