Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårbild





– Zum zum, sa den när den lyfte


– Hej hej, lilla Humla, sa jag


Sen kom en citronfjäril;


och barren gjorde mina steg frasiga




Övriga genrer av Wilkans
Läst 234 gånger
Publicerad 2015-04-12 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilkans
Wilkans