Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hmm? Jaa, det blir mitt deltagande idag!! Be Well KB


En morgontanke om Kärlek

Kärlekens kraft kan inget motstå. Den är ljuset i mörkret.

Saltet i maten. Sötman i den gemensamma
föreningen.

Kärleks kraften är oxå så stark.

Så även den mest hopplöse får kraft i hoppet.

Hopp utan kärlek är död. 

Tro utan kärlek är oxå död.


Tro Hopp och Kärlek.
Är det som består när allt annat gått ur tiden.
En treenighet av evighet."

KB




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-14 07:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP