Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av Birgitta Eriksson fick mig att tota till den här lilla texten. Absolutitet är förstås ett nyord som såg dagens ljus precis nu. Fast mitt i natten och i kontorslampans sken.


Känslan av absolutitet




På sätt och vis
som ett liv i miniatyr.

Att inte kunna fullt ut leva
bara i sig själv,

utan behovet av få till
en extra dimension,

bara i en sorts kontrollerad form,
där en själv är 'skaparen'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-17 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP