Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig

Det är i tystnaden

vi möts

 

när orden svalnat

när meningarna

svajjar

som snart avkapade

flaggstänger

möts vi

kring runda bord

och med avskalade försök

till försoning 

 

 

möt  mig

 




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-15 14:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex