Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. det här är en del av min vardag. Jag skriver av mig, för att lätta på trycket lite. Kommentera gärna, kanske känner du som jag?


14 april 2006 - 2780


Jag blev allvarligt påhoppad idag, överumplad av mig själv. Jag är så fruktansvärt, underbart, hopplöst förälskad.. i dig. Men nu vet du ju, eller gör du? Äsh, ingenting betyder ändå någon roll längre. Jag är för feg för att att hoppa av det spår jag tjatar om att jag tröttnat på. För feg för att hoppa.. mista det jag har men inte vill ha. Jag är så trött på mig själv, på min hopplösa ångest. Bäst vore nog om jag gick underjord, jag bara skapar problem, det är det enda jag har gjort sedan den dagen jag träffade dig.

Men jag älskar dig ju.

Varför ska livet vara så komplicerat? Varför kan inte allt bli som jag vill, varför slår aldrig min öskan in? Jag vill ju vara lycklig.. med dig. Men det är som ett enda stor pussel, och jag har tappat bort alla kantbitar.

Förlåt mig för min svaghet. Förlåt för min stumhet.

Allt är ju samma sak, fram & tillbaka, tillbak & fram igen. Jag älskar dig, jag vill ha dig! Men allt är mitt eget fel, eller ditt. Vill du ha mig? TA MIG DÅ! Men hur ska du kunna veta att du är den enda jag tänker på? Jag skulle inte säga något om du så hotade mig med kniv. Jag är så feg, men är det så konstigt? Allt, allt skulle rasa!

Du sa man blir vacker om man följer sina drömmar!

.. men hur kan jag vara så otroligt dum? Jag har det liv många drömmer om. Jag har många fördelar, pengar, skola - en framtid. Men ni ska veta, när man har ont i hjärtat betyder allt det där INGENTING. Att vakna med gråten i halsen och inte veta varför, att skära sönder sina egna armar, att såra dom enda man älskar, att ha en ständig ångest. Det förstör mitt liv, det förstör varge dag, jag ser inte längre ljuset.

Jag vill ha dig, så otroligt mycket. Men jag vet inte alls vad DU vill. Men jag vet vad jag vill, jag vill ha dig. När du är här, nära mig, är jag så otroligt obesvärad. Inte plågad av ångest.. men när du går är det tre dubblad igen. Du är så otroligt fin.. vad som än händer är du det finaste som hänt. Jag önskar att du en dag, vill ha mig, som jag vill ha dig. Att jag en dag vågar ta det där klivet, att jag inte trillar, att jag får känna mig lycklig.. för första gången i mitt liv.




Övriga genrer av Lilja
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-04-14 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilja