Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vårskyn

 

solljus över blått

himlahav, satta segel

fulla av tankar

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-18 11:39



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert i ord och ton
2015-04-24

  lodjuret/seglare VIP
Snyggt bildspråk
2015-04-24

  Gunwale VIP
Ett hav som ger goda tankar! Bara att låta dem segla!
2015-04-18

  KYREUS of Sweden
La Mer
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP