Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag läst några av Anyas texter..flyger tankarna några år tillbaka.


Aldrig mer..

Aldrig mer vill jag sitta
ensam i en tågvagn.
Fullt med människor
fångad av ett besked.
Jag åker framåt
ändå har tiden stannat.
I takt med tågljudet
det är försent -det är försent.
Förra veckan var vi mitt i ett samtal
våra ögon smekte varandras kind.
Nu sitter jag här och kan inte komma fram nog fort
för allt är försent -allt är försent.
Tiden har stannat och allt är skugga
tiden är slut och jag är fångad i min gråt.
Det var sorgligt tråkigt och slutgiltigt
men det går inte en dag utan att du lever i mitt minne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 942 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2015-04-20 11:55



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Blir verkligen berörd, smärtan känns .. o saknaden är oändlig. Bokmärks
2023-09-27

  Quasimodo
Stark för en sorg till avsked där tiden inte kan nås eller vara till hjälp.
2020-01-07

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
2019-08-26

  Ninananonia VIP
Och när jag läser din så flyger mina tankar tillbaka... Fint skrivet.. om saknaden ..
2016-05-10

  Linda CH VIP
Sorg och vemod.
2015-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...
2015-04-25

  anits VIP
Mycket starkt och gripande skaldat!
2015-04-25

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-04-21

  Sommarina VIP
Känner mig där, i din text
2015-04-21

  Ingrid Trolle
Mycket stark text
och fin metafor med tåget
2015-04-21

  Anya VIP
Verkligen sorgligt. Tiden står stilla och tåget rusar fram. Intressanta motsatser i din starka dikt.
2015-04-21

  Lars Hedlin
Starka känslor som berör!
2015-04-21

  Yrre VIP
Berör, kram!
2015-04-21

    ej medlem längre
Så berörande ... starkt!
2015-04-20

    ej medlem längre
Berörande vackert..
2015-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande vackert om sorgens ögonblick.
2015-04-20

  ULJO
Fint skrivet om sorg, så berörande
2015-04-20

  Per Drysén
Sorgligt, smärtsamt. Väl beskrivet.
2015-04-20

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgen och uppgivenheten väl beskrivna.
2015-04-20

    ej medlem längre
Sorgen och smärtan återspeglas i dina fina ord.
2015-04-20

  Ljusletaren
Så gripande och medkännande text.
Tåget som säger allt är för sent, allt är för sent. Mycket bra ordat/ kram
2015-04-20

  P-E-H
Gripande, berörande och fint skrivet om sorgen...
2015-04-20

  Rise Little One
Sorgen... en del av livet... väl skrivet!
2015-04-20

  Marja-Liisa Koski VIP
Gripande!
Varm kram!
ML
2015-04-20

  Chawa VIP
Blev fångad i ett vacuum av sorg och förtvivlan... Gripande att läsa...
2015-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du beskriver din sorg!
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP