Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solo

Månskärans blekhet
Skinande från molnfri natt
Ensam vandrare




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-21 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker sammansättning som skapar denna fina Haiku!
2015-04-21

    ej medlem längre
Orden griper tag. Vemodsfyllda.
2015-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om oändligheten.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén