Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tufft och krävande, men också glädjefyllt att vara förälder till Aspergerbarn, mycket speciella individer


Rutiner och ritualer

 

Om någon eller något

rubbar mina rutiner

då känns det som att

hela min värld går sönder

och kvar blir bara ruiner

 

Om det inte blir som det brukar vara

då är min trygghet utsatt för fara

Om jag inte får göra som jag alltid gör

då känner jag mig sårbar och skör

 

Jag vill gärna i förväg veta

vad som ska hända

så att jag kan förbereda mig

och har en agenda

 

Om du försöker få mig

att passa in i mallen

då kommer jag att stå bara där, handfallen

att få mig att förstå hur du tänker

är det ingen idé

det är bättre att du tar reda på vem jag e




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-04-22 18:29



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Fast det finns ju väldigt många på Tellus som vill som du.
2017-10-27

  Verner Forsman
Bra skaldat.. om aspergerbarn (och även aspergervuxna - icke att förglömma).

Många faktiskt ändå tror... att det bara är att göra lite som man gör och tuta och köra på.
2017-02-20

  H.C.B
snyggt skriver samt gjort. Bra!
2016-02-21

  Nellie629
vass skönhet! fint skrivet.
2016-02-04

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet
Det är alldeles för många som saknar kunskap
Den sista raden är ett perfekt avslut

2015-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra beskrivning av barn med denna diagnos!
2015-04-23

  KattenKin VIP
Bra beskrivning, känns igen!
2015-04-23

    ej medlem längre
Älskar!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP