Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsam vals

 

 

just precis nu

i detta nattens ögonblick

precis innan gryningens skarpa egg

skär bort nattens alla skuggor till stoft igen

så skulle jag min kära stilla och lugnt föra oss fram

kyssa din hals viska ditt namn hålla dig ömt och längtansfullt

i en långsam vals

 

 

                                                                                        KB




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 04:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP