Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur dikt och prosaantologin "Revansch 2014" http://skrivarsidan.nu/bokshop/produkt/revansch-2014/


Beredd

måste vara
före tiden
själva morgonen-

flygfärdig
i allra första
gryningen-




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-24 18:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant text.
Har mer än en tolkning.
2015-04-26

  Lars Hedlin
Stå beredd på livet!
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP