Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstläsare

 

Har aldrig varit en tröstätare.

Även om det kan tyckas så!

Men det var hormonerna.

Som tröståt min energi.

Det fixar sig nu.

Men tröstläsa.

Kommer jag alltid att göra.

Även tröstskriva.

Mitt sätt att behandla.

Mitt hjärtas Anorexi.

Och minnets Bulemi...............

 

KB




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-25 05:14



Bookmark and Share


    Lovika
Vilken behaglig åkomma - tröstläsa!

symtom och behandling i ett!

Skön tanke!
2015-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Tröstläsare - finurligt!
Jag är nog själv en.
Eller, rättare sagt, jag läser för att det är intressant, men läsandet blir i sig en tröst, och vi vet ju vad Dagerman sade om vårt behov av tröst...
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP