Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla stund

 

 

skriver text

 

och inuti jagar

vindar från ute

där våren smeker grönt

 

grått mot ljust

längtar jag in

mot det efterlängtade

 

nästan vidrör

tystnaden, den fina

 

i vår kärlek




Fri vers av in effigie VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-25 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP