Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dina ögon på pendeltåget idag

 

Jag såg dina ögon på pendeltåget idag
fast jag saknade dina öron
Jag såg dina ögon och saknade din röst
du skakade på huvudet
så där envist som jag hör dig göra ibland
och jag log och kände
att det är inte ofta jag blir arg
Jag såg dina ögon på pendeltåget idag
och jag kände saknadens spegel
när jag såg mig själv




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-04-15 09:31



Bookmark and Share


  DanSan
Bra ordat om speglingar
och återspeglingar!!!
Finurligt och klart spännande läsning!!!
Där allt pendlar omkring i livet det stora!!!
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth