Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

thoughtful senryu


when I walk, I think:
I'm wasting my time thinking
philosopher's fault

hodam i mislim:
gubim vrijeme misleci
filozof je kriv

tänker när jag går:
jag ödslar tid tänkandes
filosofens fel




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-26 16:27



Bookmark and Share


  mike irow
älskvärd dikt!!!!!!!!
2016-04-19

  soligajag_1 VIP
Mycket tänkvärd text. Stämmer gör det oxå.
Ibland måste man 'stänga av helt' . .
2015-06-20

  Ponkla
Fint skrivet!
2015-04-26

  Klara Ord VIP
Elegant formulerat, på alla språken! Och dubbelbottnat innehåll.
2015-04-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärd haiku! Och spännande att du skrev både på engelska och ditt språk.
2015-04-26

  KattenKin VIP
Fint, och passande bild!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP