Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chansen.

Det som fallit ned
har en chans.
Att stiga.
Det som legat ett tag
får sedan chansen
att resa sig.

Upp.

Magin ligger i den där
lilla rörelsen.
I uppåtrotationen.

Jag älskar de där små stegen
där storheten gömt sig.
Jag älskar den där chansen.

Sluta aldrig att andas.
Det är mitt allra bästa råd.

Får du chansen.
Ta den.




Fri vers (Fri form) av filosofÅsa
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-28 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofÅsa
filosofÅsa