Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

 

Tystnaden.  Som infinner sig och blir en

del av ens jag.

Då den öronbedövande sannningen

stänger av allt.

En tystnad som sakta äter upp ens själ innifrån

när vi väljer lögnens väg.

 

MEN!

DEN

SONEN

GÖR

FRI

BLIR

VERKLIGEN

FRI!!!

 

Lögnens tystnad. Kan bara brytas av korsdraget

från Golgata kulle...........

 

 

KB

 




Fri vers (Fri form) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-06 21:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
I draget från Golgata kulle uppstår en tystnad att odla där Gud talar...
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP