Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:a maj

Arbetarklassens
Demonstrationskämpande
Leds av överklass




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-01 07:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var väl mer på bokstavsvänsterns tid...?
Jag figurerade själv där. Men jag kommer inte från överklassen.
Dessutom är jag skeptisk till att dela upp folket i klasser.
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén