Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arboga starköl 10,2

 

För att dämpa ner ångesten inom mig
Tar jag TVÅ st Arboga 10,2 starköl
Till frukusten

För att umgås bättre med ensamheten och med min meningslös liv i Sverige
Tar jag Två st 10,2 Arboga starköl
Till lunchen

Och för att slippa tänka på var har jag gjort under hela dagen I Sverige
Tar jag TVÅ till Arboga starköl 10,2
Till middagen

Till sängen tar jag ilskan och vrede
Som sällskap
Och på så sätt skiter jag i hela världen!

Tack Sverige!
För att du gav mig en meningslös liv under de sjutton år jag bodde här
Omänskligt och brutalt omänskligt!

Stackars mig!
Stackars de sjutton år som jag förlorade av mitt liv för ingenting i Sverige!
Jag sörjer inget SVERIGE!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 638 gånger
Publicerad 2015-05-02 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP