Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med åren

 

Med åren,
Blev sorgen, tystnaden och ensamheten
Tyngre och tyngre och tyngre och…

Jag ej saknar människas värman längre i mitt liv
Jag ej saknar kärleken längre i mitt liv
Jag ej saknar gud längre i mitt liv

Iskall!
Iskall!
Och hjärtlös!

Är landet jag bor i!
Samhället som jag existerar i!
Världen jag lever i!

Iskall och hjärtlös är …




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2015-05-04 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP