Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt av allt

 

All ångest
All smärta
All agg

Kommer från gud till en människa på en och samma gång

All ensamhet
All tysthet
All meningslös med livet

Kommer från gud till hans egen skapelse… en människa

All sorg
All tvivel
All ånger

Kommer från en människa till sig själv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-05-04 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP