Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig stilla tid

Stilla stod tiden åter
En krampaktig illusion som mitt sinne sökte
Den klara tanken överöstes
Eko
Fann mig i ett rum där jag inte var
Här passerar tiden likt en vålnad
Välter mig mot spegling jag inte förstår
Hör
As förtär i mitt glupska hjärta




Övriga genrer av Lindblom
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-04 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindblom