Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motståndets lag

Finns osynliga krafter som motverkar allt man företar sig?

Är det ett naturligt hinder som skapas parallellt med planerna för framtiden?

Om det är så, växer hindret och dalar i jämn takt med storleken på drömmarna?

Om så är, har jag begåvats med ett klent sinne som inte kan kämpa emot.

Jag resignerar!




Prosa av fredrik svensson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-05 12:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske är det mer fråga om tid och plats för det möjliga brottets begående, än att det alltid skall vara eller ses på som ett brott. Resignation är ett brott mot de mänskliga rättigheterna.
Ett brott mot överlevnadsinstinkten.
Men att stundom ta till harvärjan och överlämna kampen till andra dagar eller andra individer, det är inte ett brott, märkligt nog.
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

fredrik svensson
fredrik svensson