Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet?

Verkar jag i ett parallellt universum, osynligt för andra men delvis även för mig?




Prosa av fredrik svensson
Läst 240 gånger
Publicerad 2015-05-05 12:40



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insiktsandning
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

fredrik svensson
fredrik svensson