Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du inte älska henne, lite?


Trasighet

Om du bara visste

hur mycket det skulle

betyda

för henne

om du sa 

nej

till sex

nu




Fri vers av Tea Alex
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-05 21:03



Bookmark and Share


  i af apa
så kan det
också vara...
2015-05-08

  Ronny Berk
läser och omläser ! ett nej är kanske inte alltid ett nej ...
2015-05-07

  Lars Hedlin
Mycket bra...och starkt ....
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex