Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon förväntar sig inte det av dig nu.


Våga det vackra

Det finaste du kan

göra

det vackraste

är det totalt

oväntade

 

 

En skimrande möjlighet

runt hörnet

 




Fri vers av Tea Alex
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-05 21:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra där....
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex