Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bruten vinge.

Hur ska jag flyga med en bruten vinge?
Hur ska jag känna mig fri med ett hänglås runt mitt hjärta?
Hur ska jag flyga fri med en bruten vinge?
Hur ska jag läka om jag aldrig slutar att gråta?
Hur ska jag flyga framåt med en bruten vinge?
Hur ska jag vara stark när du gör mig så svag?
Hur ska jag lyckas att flyga med en bruten vinge?




Övriga genrer av Kokosolja
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-06 04:52



Bookmark and Share


  blekhet VIP
du finns här i natten i nrkpng
2015-05-10

    ej medlem längre
Lämna det/den som gör dig svag! Den som kan skriva så här starkt...ÄR stark.
2015-05-09

  Angel of love
Stark och berörande text.
2015-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Hade en bruten vinge. Den har läkt.
Nu kan jag flyga igen.
2015-05-06

  chirp
Tur att man kan laga och gipsa de mest hos doktorn :) så sorglig text <3
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kokosolja
Kokosolja