Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/5: Limerick till Marit och Rita

 

Jo, Marit och Rita i Gryt
förtärs av en ständig dispyt
om kärlek och brunst
och gossarnas gunst.
Det mesta är oskyldigt skryt.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 644 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-06 07:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Ja se så är det ...en fas att gå igenom...bra!
2015-05-06

  Annie b'larsson VIP
Lovely Rita meter maid. sitting on a sofa with a sister or two...
2015-05-06

    ej medlem längre
Bra rytm i denna!
2015-05-06

  Daniel_78 VIP
Känns som de talar bakom ryggen på varandra också!
2015-05-06

  Per Rydberg
Härligt med en limerick; rytm och rim: klart och tydligt
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP