Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotbollspojken

high - five
gjorde vi
pojken och jag
han hade just gjort mål
och jag
gamle mannen
hade faktiskt givit passningen

high - five
och våra händer slog ihop på skolgården
han elva
med talang och proffsfotbollsdrömmar
jag sjuttiotre
med minnen i benen av lyckligt spel




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-06 17:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilket underbart möte :)

2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP