Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag återkommer ofta till dina ögon...


Sol.

Kanske berodde det
på solen.
Som glatt och soligt
lyste upp din väg.
Solen strålade
men det gjorde också dina ögon.
Två varma och vackert blå
som fastnade vid mina.
Sen den dagen har
det även varit regn, snö och blåst.
Men trots det har dina ögon
alltid betytt sol och lycka för mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-08 19:50



Bookmark and Share


  louisegirl
Varm och innerlig kärlek <3
Jättefint

2015-05-08

    ej medlem längre
Innerlig kärlek bor i dina ord.
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP