Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Lyckliga Fall

 

Våren är livets

lindrande småleende

till frusna själar.




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-09 16:20

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Å så värmande fint!
2015-05-13

    ej medlem längre
Underbart hoppfulla och ljusa ord. Tack!
2015-05-13

    Lena Söderkvist VIP
Tänkvärt och fint!
2015-05-11

  Carl O Andersson
Bulls Eye
2015-05-10

  walborg
Välfångat
2015-05-09

  ULJO
Bravo
2015-05-09

  Yrre VIP
Åååh gömmer den innerst inuti!!!
2015-05-09

    ej medlem längre
Bra ! Ja min själ är mycket frusen.
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP