Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om man tänker

om man tänker rätt på saken
betyder ju inte enskilda ord så mycket nu längre
inte i den tropiska orkan av ord som välrden håller på att dränkas i
man måste skriva väldigt lättviktiga ord för att de skall kunna flyta upp i den digitala oceanen
och de riktiga orden
de med vikt
de man egentligen vill skriva
de sjunker och hamnar i bottensedimenten

kommer kanske fram som fossil vad det lider
i en annan era
i bästa fall
och då naturligtvis tämligen svårtydda
vad slags varelser meddelade sig på detta kryptiska vis vid Jordens Medelålder




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2015-05-11 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP