Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bakfickan

I Bakfickan fanns det krogar förr vid Stadshotellen. Där satt cylinderhattsherrarna sent om aftonen och drack toddy eller punsch.
I bakfickan kan man annars ha allt möjligt.
Jag försöker ha en plan B i beredskap där.
Det kan vara av nöden påkallat ibland att hala upp den och sätta den i verket.
Alldeles oavsett cylinderhatt, baseballkeps, rånarluva, krona eller den basker jag själv plägar bära.
Oavsett vad man har för huvudbonad.
Bakfickan är bra att ha.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-11 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP