Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anna sade \"vi går till Blue Moon Bar och dansar till Check on it.\" Jag vet inte hur konstruktivt det är. Egentligen.


Vargar och östrogen

Alla meningslösa knull
jag låg med dem
för att hämnas på dig
- som om du nånsin brydde dig

denna här
är din motsats i allt

men han kastar mig till vargarna
precis som du




Fri vers av Lou
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-16 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou