Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Berg och dal

 

Mellan berg och dal
Högst upp i bergen

Sprang jag för livet
Sprang jag för min existens

Steg av skrämseln förföljer mig
Steg av hat förföljer mig

Jagad för min tro av en annan religion
Jagad för min mänsklighet

Det var ingen människas FEL!
GUDS oklarhet!

Moses från börja början till slut och ingen annan
Punktslut!

Jesus från börja början till slut och ingen annan putslut!
Punktslut!

Eller,
Mohammad från börja början till slut och ingen annan punktslut



 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-13 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP