Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den sista jag

 

Alla människor på jorden
Till och med djuren har någon i sitt liv någon,

Att älska
Att hata

Att sörja med
Att omfamna

Att hångla med
Att kränka

Att tänka på
Att sakna

Utom jag!
Utom mig själv!

Ut av ensamheten byggdes mitt liv
Ut av sorg byggde jag mina drömmar

Mitt skepp aldrig lämnat hamnen och rest bort i djupet
Jag är den sista ur min stam, generationer

Jag den allra sista som bär mitt namn!
Det var INTE mitt FEL!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-05-13 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP