Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"solidaritet" europeisk?

 

När illegala invandrare som kommer under tiden vad min räckvidd civiliserade vita ras europeiska försvinner siffrorna dyker upp på fler och fler fångenskap procent utvandrare.

  • Den plan som presenterades på onsdagen av kommissionen omfattar åtgärder för att stärka Frontex övervakningsuppdrag till sjöss EU: s södra gräns, och att inleda en militär operation för att neutralisera människosmugglare "båtar, men den senare kommer att bli mycket svårt att genomdriva, slår finns många rättsliga och praktiska hinder.

Enligt Eurostat var det totala antalet flyktingar i EU-länderna nådde förra året till ca 626 tusen.

 Bara i Italien landade under de senaste månaderna över 90000 illegala invandrare från länder i Afrika och Mellanöstern. De utnyttjar avsaknaden av statlig myndighet i Libyen och med hjälp av människosmugglare som gör tillgängliga olika båtar, lämnar härifrån till Europa över Medelhavet.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-05-21 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP