Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid att leva tid att förankra hjärtats längtan... KB


kylskåpspoesi

 

det sitter ett poem på min kylskåpsdörr

den doftar din parfym men även min aftershave

ett cacheminne  som vägrar släppa taget om förr

en kallpressad jungfruolja en gravitation wave

 

en enkel hint om det som kunde varit men inte blev

sinnet saknar spamfilter när det kommer till dig dåtid

paradoxal självterapi trots att du mig totalt avskrev

häri ligger min spetskompetens ett detaljminnes ofrid

 

i en sprödbakad framtid ses vi åter mingla i folkhavet

du ser och minns mig som en pinkod till gårdagen

då bär jag med mig poemet du skrev piercad i hjärtenavet

och med en touch av mod närmar jag mig mellan andetagen

 

tar upp lappen Du skrev Din och min doft läser Din kioskvältare

" Livet går inte i repris, lev här och nu, lev fri." så solid

men jag vill bara leva fri att älska dig även om hoppet är flämtande

ditt drag min sköna säger jag mellan tårar utan  bindningstid

 

ditt drag min sköna...................<3

 

KB

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-14 06:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv lever jag för reprisen. Att kärleken och texterna jag gillade från förr, att känslan av "första gången" skall vara möjlig att upprepa. Medan andra tröstar sig med stickningens möjliga upprepningar framför teven, letar jag personligen bland texter som dina efter uppvaknanden.
2015-05-15

    ej medlem längre
En titel som lockar, och poesi som berör, fint.
2015-05-14

  Teresia Ridell
Starkt berörande och mycket vackert !
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP