Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Numera

 

Numera!
Satsar jag mera på att gå vilt i mitt liv
Att leva gränslös

Drömmen får allt mer utrymme i mitt liv
Orden får allt mer makt i mina texter
Och ensamheten får ännu mera sorgsna tider att sörja

Numera!
Är jag ingen!
Är jag en historia!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-05-15 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP